top of page

Voici quelques avis de clients ayant passé récemment un séjour à L'Oisette.

Vous pouvez vous faire une opinion en suivant ce lien vers Booking qui reprend toutes les appréciations.

VOS AVIS

From Booking.com

What guests loved the most:

The host is a very kind and caring woman who will make you feel like at home. The place is all renovated and is very clean and cosy.”

Petr Czech Republic

“L'Oisette is an amazing place to stay and the owner is very thoughtful and attentive. The breakfast is excellent, too. We considered the night as one outside stay "at home".”

Anonymous Belgium

“Charming host who was there to meet me on arrival. Very helpful, even got me a glass of rose and an evening snack! Room very comfortable, especially the bed, I slept very well. In the morning the breakfast was excellent.”

Sarah United Kingdom

“Geef niet gemakkelijk een beoordeling maar deze keer wel. Wauw, wat een ontvangst en wat een prachtig huis! Bernadette, de gastvrouw, is een vrouw van de wereld en kan met iedereen overweg. Niets is haar teveel, we werden verwend tot en met. Een dame met humor wanneer het past, ik heb héél graag geluisterd naar haar verhalen. Het huis is prachtig gerenoveerd met hoogwaardige materialen, elke kamer is zo prachtig ingericht van de budgetkamers tot de luxueuzere kamers toe. Het huis en zijn inrichting is een streling voor het oog, ik heb mijn ogen dan ook goed de kost gegeven. Het ontbijt was top, alles was aanwezig en vooral héél lekker. Lieve Bernadette, ik kom graag terug bij u logeren. Warme groetjes, Stefan en Bianca”

Bianca Belgium

“De aangename gastvrouw en de super mooie ingerichte kamers. ”

Thalyssa Belgium

“L’acceuil de Madame Bernadette. La qualité de la literie. La propreté et une salle de bain impeccable. On se sent bien dans cette jolie maison décorée avec beaucoup de goût. Merci Madame Bernadette.”

Jean-paul Belgium

“Zeer lieve gastvrouw, niets was haar te veel. Zeer lekker ontbijt, zeer ruim aanbod. Ondanks het feit dat de B&B aan een drukke weg lag, hoorde je er niets van op de kamer. De ganse B&B was zeer mooi ingericht.”

Gertruda Belgium

“Très bon accueil. Chambre très confortable et propre. On se sent comme à la maison. Merci pour tout ! Karine et Lucie”

Karine France

“De goeie zorgen van de uitermate vriendelijke gastvrouw, beviel ons enorm! We werden echt in de watten gelegd. Bernadette is een zalige vrouw en de B&B is zeer stijlvol aangekleed.”

Noëlla Belgium

“Alles aan en rond ons verblijf bij de super sympathieke gastvrouw Bernadette was gewoon perfect in orde! Van de kamer tot het ontbijt was alles tot in de puntjes verzorgd. We voelden ons binnen enkele minuten thuis in de accommodatie. Ons verblijf samengevat in 3 woorden: Luxe Perfectie Genieten!!! Bedankt! ”

Mitch Belgium

More ....

bottom of page